Ontspanningsmassage

Zeer ontspannende massage om stress te verdrijven. Deze massage helpt voor het behouden van een goede gezondheid. Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, krijgt het lichaam een betere doorbloeding, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.

30 min/30€      60 min/60€      90 min/80€

Dieptemassage

Diepere massage, waarbij vooral blokkages en spierspanning worden weggemasseerd.  Ideaal  tegen pijnen, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten, tenniselleboog, kniepijn, hoofdpijn etc.

30 min/30€      60 min/60€      90 min/80€

Hotstone Massage

Een aangename, ontspannende massage met basaltstenen. Werkt ontgiftend, anti-stress en vermindert spierpijnen en rugklachten. De temperatuur van de stenen wordt constant op 45 graden gehouden, waardoor de spieren heel makkelijk gaan ontspannen en afvalstoffen vlot verwijderd worden. Met de stenen worden voornamelijk lange strijkbewegingen uitgevoerd om de warmte diep door te laten  dringen in het spierweefsel. Deze behandeling is echte weldaad voor lichaam en geest.

 60 min/60€      90 min/80€

Cupping Therapie

Cupping heeft een enorme dieptewerking. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft. Toxines –in spieren en gewrichten– worden niet altijd even gemakkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor verdere blokkades en ongemakken kan zorgen. Door gebruik te maken van cupping-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt.

30 min/30€      60 min/60€      90 min/80€

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat u uw gezicht lekker kunt ontspannen. Dit is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Na een gezichtsmassage zult u zich weer op en top fit voelen. En dat straalt van uw gezicht af!

30 min/30€ 

Anti-cellulite massage

Negentig procent van alle vrouwen heeft last van cellulite. Cellulite gaat bijna nooit vanzelf weg. Goede voeding en beweging kunnen helpen maar meestal is er meer voor nodig. De cellulite massage met cupping heeft een directe invloed op het bindweefsel, lymfe, bloedcirculatie en het stofwisselingprocess. Deze massage verwijdert het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel waardoor de huid weer glad en strak wordt. De huidomvang wordt minder en cellulite verdwijnt.

60 min/60€      90 min/80€

Gelaats- en hoofdmassage

Een van de meest ontspannende massages is een gelaats- en hoofdmassage. In vergelijking met de rest van ons lichaam neemt ons hoofd een kleine, maar zeer belangrijke plaats in. Stress, spanningen of indrukken kunnen het hoofd en gelaat een gespannen gevoel geven.
Deze verfrissende behandeling van het gelaat en het hoofd bezit tal van therapeutische voordelen:
• verminderen van hoofdpijn
• verbeteren van het concentratievermogen
• bevorderen van de slaap
• verlichten van druk op de spieren
• stimuleren van bloedsomloop en ademhaling
• stimuleren van huid en hoofdhuid
• geeft een totale lichaamsontspanning

35 min/35€       

Rug-, Schouder- en nekmasssage

Tijdens deze diep ontspannende massage worden rug, schouder en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen.

30 min/30€       

Japanse gezichtsmassage / Kobido / De natuurlijke facelift

Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Japanse gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere massages.
Het is een combinatie van verschillende technieken. Omdat spannende nekspieren de bloeddoorstroming en de beweeglijkheid van het hoofd beperken krijg je eerst een nek- en schoudermassage. Daarna worden de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld.
De meridianen (energiebanen) op het gezicht worden gestimuleerd alsook de tsubo’s (acupunctuurpunten). Daardoor kan men bepaalde gezichtsproblemen behandelen, overspannen weefsels losmaken, rimpels voorkomen, spanningen loslaten.
Na de gezichtsmassage stimuleren we het lymfatisch systeem ,waardoor de afvalstoffen die loskomen uit spierweefsel en huid, afgevoerd kunnen worden.
We sluiten af met een massage van het hoofd en de hoofdhuid Een aantal belangrijke meridianen doorkruisen het hoofdoppervlak en een manuele stimulatie van deze meridianen en punten kan het uiterlijk van het haar verbeteren en zal eveneens helpen om hoofdpijn, migraine, oorsuizingen en oorpijnen te verwijderen.
Een Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst, net zoals de theeceremonie en kalligrafie. Het heeft niet alleen een natuurlijke facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam weer in balans.

De beste resultaten worden bekomen bij een regelmatige behandeling.

Boek nu een kuur van 5 behandelingen en krijg de 6de Gratis!

Contra-indicaties waarbij geen behandeling mogelijk is:
• Zwangerschap
• Psoriasis
• Eczeem
• Acné
• Wratten
• Couperose
• Epilepsie
• Kanker : tijdens de behandelingsperiode van chemo

50 min/50€       

Kuurbehandelingen

Anti-cellulite kuur

Bestaat uit: anti-cellulite massage met cupping wikkelfolie.
De kuurbehandeling bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 60 minuten met een frequentie van 2x per week.

9+1 gratis/387€

Anti-cellulite luxe kuur

Bestaat uit : lichaamspeeling anti-cellulite massage met cupping lichaamspakking wikkelfolie
Duur:  90 minuten De kuurbehandeling bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 90 minuten met een frequentie van 2x per week.

9+1gratis/550€

Neem voor vragen contact met ons op